top of page

O NAMA

UroExpert tim

O UroExpert-u

Naš pristup lečenju, osim najmodernije tehnologije i znanja, podrazumeva i empatiju prema pacijentima kojima pomažemo da reše svoje urološke probleme.

Misija i vizija

Misija specijalne urološke bolnice UroExpert je da obezbedi sveobuhvatno, najmodernije urološko lečenje pacijentima koje u potpunosti uvažava potrebe najosetljivijih problema. 

Vizija specijalne urološke bolnice UroExpert je da bolnica bude stalno u toku sa najmodernijim lečenjem u urologiji i da prati i postavlja standarde u urološkom lečenju i da bude stalno i sigurno utočište za svoje pacijente. 

Naš tim

Stručni tim specijalne urološke bolnice predvode prof. Dr Ivan M. Ignjatović i prof. Dr Milan B. Potić koji predstavljaju drugu generaciju eksperata u urologiji. Istovremeno su međunardno školovani najistaknutiji i najreferentniji predstavnici struke u sadašnjem vremenu. Autori radova u poznatim međunarodnim časopisima, recenzenti za inostrane časopise, autori i koautori poglavlja u udžbenicima. Poslednje, ali svakako ne najmanje važno, je ogromno lično iskustvo i posvećenost pacijentu.

Prof. Dr Ivan M. Ignjatovic
Prof. dr Ivan M. Ignjatović
Prof. Dr Milan B. Potic
Prof. dr Milan B. Potić
uroexpert_ispravljeno_edited_edited.jpg
Prim. dr Branko Potić

Medicinsko osoblje

UroExpert Mirela Milosevic
Mirela Milošević - glavna medicinska sestra
UroExpert Marija Miletic
Marija Miletić - medicinska sestra
UroExpert Olivera Dikic
Olivera Dikić - medicinska sestra
uroexpert_ispravljeno_edited_edited.jpg
Tijana Džudović - medicinska sestra
uroexpert_ispravljeno_edited_edited.jpg
Anica Erić - medicinska sestra
bottom of page